Monday, April 25, 2011

penuhi masa 'borink'..

Borink ni memang tak akan lari dari hidup seorang yang bergelar manusia..ada banyak benda yang akan dibuat time borink ni..ada yang suka jalan-jalan,tidur,baca novel n macam-macam lagi..aku sendiri pon tak tahu apa yang aku suka buat time borink..maybe sebab banyak sangat kot sampai tak tahu nak cakap yang mana satu..haha!!..

tapi kadang-kadang tuh kalau borink aku suka nyanyi..biar tak sedap pon aku nyanyi je..pastu barulah puas sikit hati ni..huhu..hidup ni memang banyak cubaan..itulah namanya kehidupan..kalau tak ada cubaan bukan bukan namanya kehidupan..

so pandai-pandailah kita isi masa borink kita tu dengan perkara-perkara yang akan menghilangkan rase borink tu ye..tak dapat banyak atleast sikit pon jadila..yang penting jangan borink lama-lama sangat..cepat-cepat kejar balik mood tu jangan biar melayang jauh sangat!!huh..

ingatlah mereka yang tersayang n jangan buat benda yang bukan-bukan..senyumlah selalu insyAllah akan tenang..:)..kat sini aku selitkan video yang aku sempat rakam time aku ‘borink’ tu..haha..sekian..

video

No comments: