Wednesday, January 5, 2011

dinner time!!




salam semua..terasa nak kongsi ngan korang semua pasal DINNER aku n kawan2 aku td..haha..
biasalah bila bz sangat mengadap buku ni kadang2 kena take time enjoy jap..so aku punya cara release adalah dengan makan..huhu..memang best td dapat makan ramai2..n lagi best bila dipayung!!haha..tempat yg dituju tak lain dan tak bukan 'pizza master'..selamat menghayati la ye kenangan2 kami mase dinner..hahaha..


menanti hidangan..huhu


budak gila gambar..haha


saat-saat melahap..haha



jadi itu sahaja yang dapat dikongsikan..peringatan kepada semua!! jangan lupa makan ye sebab makan ni untuk hidup tapi bukan hidup untuk makan..study2 jugak tapi makan jangan lupa ye..selamat menjamu selera n selamat exam kepada mereka2 yang berkenaan..sekian..wassalam

4 comments:

princess laila said...

post!!! nak gak! =)

ibnumahadi said...

nak ke?xpew2..nt kite mkan same2 kat mesia..family sekali..haha..:P

princess laila said...

no hal!hang blanjer! hahaha~

ibnumahadi said...

ahak3..insyAllah lau de jodoh n umur panjang..:)
mkan ngn kawan2 pon best..=)